Anmälan till Mama-Baby Yoga hos Yoga Mamas

Jag anmäler mig till Mama-Baby Yoga hos Yoga Mamas.

I kursen ingår en Postnatal Yoga workshop och e-boken
En kärleksfull guide till postpartum genom Yoga, Ayurveda & Curanderismo.
Du får bekräftelse per epost när vi mottagit din anmälan, sätt därefter in kursavgiften till BG 783-7222 så snart som möjligt. Din plats är garanterad först när du har betalt.


I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Yoga Mamas.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej) alternativt visas läkarintyg som visar på att du fysiskt inte kan ta dig till platsen, alternativ är en smittorisk för dina medmänniskor eftersom yoga syftar till läkning. I den osannolika händelsen att Yoga Mamas skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.


JA, jag förstår att i och med min anmälan ingår jag ett avtal med Yoga Mamas / Yoga By Magie som behandlar mina personuppgifter i syfte att hantera min anmälan på bästa sätt och för att identifiera mina intressen. Jag är medveten om att min anmälan endast är giltig när personuppgifterna ovan är Yoga Mamas/ Yoga By Magie till handa.

JA, jag samtycker till att Yoga Mamas/ Yoga By Magie skickar mig relevant information och erbjudanden per epost baserat på min anmälan och mina intresseområden. Jag är medveten om att jag när som helst kan avanmäla mig från sådana utskick, återkalla mitt samtycke eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. 

Välkommen till Yoga Mamas,
Magdalena Chandrakaí
Yogalärare & Curandera
* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Yoga Mamas: