Anmälan till Womb Yoga-cirklar

Anmälan till Womb Yoga-cirklar hos Yoga Mamas HT-18
Investering: 1 workshop 350:- 4 workshops 1200:-

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Yoga Mamas. Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan workshopen. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 106:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Yoga Mamas skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.

För att garantera din plats vill jag be dig att så snart som möjligt betala kursavgiften till BG 783-7222 märk betalningen "wombyoga" och se till att ditt namn syns vid inbetalning. Tack <3

Välkommen!
/Magdalena

 

JA, jag förstår att i och med min anmälan ingår jag ett avtal med Yoga Mamas / Yoga By Magie som behandlar mina personuppgifter i syfte att hantera min anmälan på bästa sätt och för att identifiera mina intressen. Jag är medveten om att min anmälan endast är giltig när personuppgifterna ovan är Yoga Mamas/ Yoga By Magie till handa.

JA, jag samtycker till att Yoga Mamas/ Yoga By Magie skickar mig relevant information och erbjudanden per epost baserat på min anmälan och mina intresseområden. Jag är medveten om att jag när som helst kan avanmäla mig från sådana utskick, återkalla mitt samtycke eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

* indicates required